Geluk zit in jou | over ons

Meer informatie over de diensten van Geluk zit in Jou!

Geluk zit in jou - heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van afvallen zonder dieet, stoppen met roken en daarnaast ook in kinderhypnose.   

Door onze specialisaties werken wij alleen met cliënten zoals jij en hebben wij veel meer ervaring in de oplossing van jouw specifieke probleem dan algemene collega therapeuten. 

Het succespercentage bij afvallen zonder dieet om gemakkelijk je streefgewicht te bereiken ligt bijvoorbeeld op 82% en bij stoppen met roken ligt het succespercentage op maar liefst 86%.

Voor meer informatie over onze aanpak en programma's, klik je op het juiste icoon hieronder of ga je terug naar de hoofdpagina.

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van een nieuw programma om ook slaapproblemen aan te pakken. Zodra dit programma gereed is, zullen wij dat melden.


Wil jij zelf je specialisatie als therapeut uitbreiden?

Uit ervaring als opleiders weten wij dat veel imprints al in je jonge jaren ontstaan. Deze kunnen zich op latere leeftijd ontwikkelen  tot mogelijke problemen. 

Met ons eigen opleidingsinstituut leren wij jou om snelle onbewuste veranderingstechnieken waaronder NLP en  hypnotherapie aan te leren. Zodat onze nieuwe generatie niet onnodig lang met hun issues rond hoeven te lopen. Omdat jij deze met jouw nieuw aangeleerde skills hebt weten om te vormen tot een kracht in de bloei van hun leven.

Geluk zit in jou | Opleidingen

Meer informatie over de opleidingen van Geluk zit in Jou!